disable copy

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

The Ducati Code - Part II

The Ducati Code - Part II

Προχώρησα αργά στο γραφείο αλλά με τη γλίστρα έχασα και το πάτωμα και όλα, πήγα να κάνω μπερμ ένα φύκο που είχε για να κρατηθώ αλλά τον πούλο, έσκασα πάνω σ' ένα πουφ ευτυχώς. Βλέπω ένα τύπο καλοντυμένο, αδυνατούλη, με γαμψή μύτη.

Πίσω του είναι ένα μοτέρ το οποίο έχει μετατραπεί σε κείνα τα φενγκ-σουι συντριβάνια, βγάζει λάδι απ' τον κύλινδρο και το κάρτερ, το κατεβάζει σε κάτι μπονσάι και το ξαναγυρίζει μέσα. Βλέπω ένα κάδρο πάνω απ' το γραφείο του με μια τεράστια φλάντζα κι από κάτω γραμμένο 'ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ'.

'Γεια σας' μου λέει με μελιστάλαχτο χαμόγελο. 'Καφέ; ' Ναι, ευχαριστώ του λέω. Πάει σ' ένα μοτεράκι ζήτημα να'ταν 250 κυβικά, βάζει τον καφέ απ' την τρύπα για το μπουζί, τη ζάχαρη, ακούγεται ένα μπζ-γκζτ κι έτοιμος. 'Μυρίζει λίγο λαδίλα ο καφές' - 'Ναι μη σας απασχολεί. Ήρθατε να δείτε το εργοστάσιο; ' Ναι του λέω, 'Α' μου λέει 'μας πετύχατε στη μέρα της προσφοράς μας'. 'Δηλαδή; ' 'Έχουμε τη νέα Desmotzitziki με ανθρακονήματα, στροβιλοσκομπιλόμετρο, σελέξιον, ηλεκτροπληξιακό πίνακα, πρόγραμμα για πρόπλυση, ειδικό πρόγραμμα για κουλούς-μάλλινα και ευαίσθητα και την έχουμε βγάλει μόνο σε 1000 κομμάτια γιατί μας τελειώσανε οι φλάντζες. Μπορείτε να την αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 48,000 ευρώ με σταθερό επιτόκιο για τον πρώτο χρόνο και δίνουμε δώρο και πατάκια για το γκαράζ.' 'Τι να τα κάνω τα πατάκια στο γκαράζ; ' 'Ε, Ντουκάτι παίρνετε. Θα παίξει, θα λερωθεί. Χρειάζεται το πατάκι.'

'Τι να σας πω, έχω ένα CB1300 και είμαι αρκετά ευχαρι-" "Χόντα;" "Ερμ.. ναι." "Καμία σχέση. Το δικό μας βγάζει 10 φορές παραπάνω τελική". "Πως;" "Γλυστράει στα λάδια του πάνω και πάει μαμιώντας. Τα φρένα είναι λίγο πρόβλημα". "Μπα λέω να το κρατήσω το CB."
"Δε μου λέτε εσάς δε στάζει τίποτα ε;" "Τι να στάζει;" "Οτιδήποτε" "Απο που να το στάζει;" "Από οπουδήποτε". "Οχι γιατί;" "Να σας πάρω λίγο το μοτέρ να δω κάτι;" "Το μοτέρ;" "Ναι, μετά το ξαναβάζουμε πάνω, μην ανησυχείτε. Στην τελική σας δίνουμε ένα Μάνστερ 600." "Μπα δε νομίζω..." "Έχει βουλοκέρι πάνω πουθενά ή κόλλα ούχου;'' ''Το μοτέρ;!;'' ''Όχι ε; Και πως διάολο... μα ελάτε δώστε μου το λίγο... θα σας δώσουμε και σωβρακάκι Ντουκάααατι... καραμελίιιιτσες... θα πάμε άτα και στο εργοστάααασιο''

Έφυγα τρέχοντας έντρομος μέχρι που χάθηκα στους διαδρόμους. Μπροστά μου ένα βελάκι έδειχνε προς το βάθος του κτιρίου. 'Εργαστήριο΄.

(Συνεχίζεται)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεχε γιατί στο εργαστήριο μπορεί να είναι καμιά ερευνήτρια με κόκκινη (ducati) φόρμα και μαύρα μαλλιά που θα αναλύει τα λάδια του Monster της κολλητής της, που θα περιμένει στην αίθουσα αναμονής, διαβάζοντας Classic Bikes, που θα έχει σκοπό να σε αποπλανήσει και να σε μυήσει στην ιταλική φίρμα, γιατί αυτή θα ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ!

:-P
Ας μην επηρρεάζω τον οίστρο σου!
Go on please! :-D

ΛΥΚΟΣ είπε...

Τωρα να μην τον επηρρεάσεις;

Καθαρμα....

"Και τοτε... ερμ... τραβηξε αργα το φερμ-", αστο το συνεχιζω αργοτερα, δεν μπορω να κανω focus ή μαλλον μπορω και παραμπορω αλλα σε αλλα πραγματα :P

lia είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αυτό το μπονσαι πρέπει να το αποκτήσω κι εγώ...είναι το πρωτο κατασκευασμα της DUCATI που θα κρατάει το λάδι...μέσα!!!!

Perfect Λύκε! Αναμένω και τη συνέχεια..
"Μπροστά μου ένα βελάκι έδειχνε προς το βάθος του κτιρίου. 'Εργαστήριο΄."
Μπρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

Λύκο η μοτοσυκλέτα είναι σαν τη γυναίκα. Πρέπει να χάνει λίγα υγρά που και που.
χαχαχαχα

Περιμένω τη συνέχεια
Ο μικρός Dakota. :-)

ΛΥΚΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Lia και πονηρέ μικρέ Dakota :D

Μόλις τελειώσω με τη Ντουκάτι μάλλον θα πάω μια βόλτα κι απ' τη μπεμβέ...

Ανώνυμος είπε...

και απο την Χόντα ! Και απο την Χόντα να περάσεις !!!!!!!!

Honda είπε...

Είδες φίλε μου Λύκε , οι γυναίκες βάλανε πάλι τα μεγάλα μέσα !!!!!!!!
Ένα όπλο που το έχουνε από αρχαιοτάτων χρόνων και ξέρουνε να το χειρίζονται με μεγάλη ακρίβεια και με σίγουρα αποτελέσματα .

ΛΥΚΟΣ είπε...

Φιλε Μανο στη Χοντα περασα και κοιμοτανε ολοι, θα ξαναπερασω!!

Φιλε Χοντα, ευχομαι να το χρησιμοποιουν αυτο το οπλο συχνα και με μαεστρια ;)

Honda είπε...

Εμένα μου λες φίλε μου Λύκο , που στον 6ωρο του 2006 κόντεψα να βάλω τον φραπέ στον ντεπόζιτο του RR αντί της βενζίνης ??
Γυναικείο όπλο θα την έκανε την ζημία !!!!!!

Ρεμάλι είπε...

την ώρα αυτή που ομιλούμε σε έχει πάρει χαμπάρι το ντουκατοκύκλωμα,έπεσε και η καρφωτή από τον σουπερ ...
προβλέπω λοιπόν να τοποθετούνται παγίδες για χόντα σε όλο το μήκος και πλάτος του δρόμου με σκοπό την σύλληψη του επαναστάτη λύκου.

Ανώνυμος είπε...

boroume na antikatastisoume to "file" brosta apo kathe nick me "kirie"?

etsi kati se venezianiki aristokratia re paidi mou.....

Unknown είπε...

εισαι τρελος LOL