disable copy

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Garelli - VF , 1-0

Φάση που τη θυμήθηκα χτες στη βόλτα που πήγαμε.

Βασιλίσσης Σοφίας. Κατεβαίνει την αριστερή λωρίδα ένα Garelli σχετικά αργά γιατί έχει κίνηση (θα μου πεις αν δεν είχε πόσο θα πήγαινε;). Έρχεται πίσω του ένα VF400, τα θυμάται κανείς αυτά τα κουκλάκια;

Πάει λοιπόν ο τύπος με το VF να προσπεράσει τον άλλο. Με 40. Και ζήτημα. Αλλά το Γκαρέλλι θέλει να κάνει αναστροφή. Και βγάζει χέρι αριστερά.

Βάλτε τώρα τις εικόνες μαζί. Την ώρα που περνάει ο VF ξεκράνωτος τρώει μια μπούφλα μέσα στη μάπα από τον Γκαρέλια. Κι ανοίγει και το γκάζι από ρηφλέξ.

VF-Garelli συμμαχία, τούμπες να πάνε κάτω. Με το που σηκώνονται, έχει αρπάξει ο VF τον Γκαρέλια και τον κοπανάει αλύπητα ενώ ένας που ερχόταν πίσω με αυτοκίνητο μαζί με μένα και κάνα δυο άλλους που είδαμε τη φάση έχουν πάθει ρήξη σπλήνας απ' τα γέλια.

Kαλά το λέγανε για τα Γκαρέλλι. Σκοτώστρες ρε φίλε. Παίρνουνε τα Χόντα στο λαιμό τους.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Ο μόνος που μπορώ να σκεφτώ...

που ξεπέρασε το Γιάννη σε κουλαμάρα είναι ένα παιδί που ήταν στην παρέα και που πίστευε ότι οι πάπιες γενικότερα - και το δικό του παπί ειδικότερα - είναι τα απόλυτα όπλα. Αφού του κάναμε δούλεμα του τύπου 'Ρε συ είμαι στο φανάρι την άλλη φορά κι είναι ένα ΧΤ550 κι ένα παπί. Και κοιτάζονται, ξέρεις, κι ανάβει πράσινο κι έχει γίνει η πάπια μπουχός και δώστου να παλεύει ο άλλος με το 550, τρελάθηκα ρε!'

Απάντηση: 'Ναι ρε, δεν το ξέρεις, άμα είναι φτιαγμένη καλά...'

Καθόμαστε λοιπόν μ' αυτόν σε κάτι τραπεζάκια που είναι μέσα στο δρόμο, απέναντι από την ίδια καφετέρια, το Take Five το θρυλικό. Και μας έχει πρήξει με την πάπια του, και ω η πάπια μου και να δεις τώρα με το γρανάζωμα και μύδια μάντολες. Κάποια φάση δεν τον αντέχω άλλο και του λέω 'δε μου λες, ξέρεις πως ζεσταίνουν τα λάστιχα πριν τους αγώνες; στο λεω μην κάνεις καμιά κόντρα, να χεις αβαντάζ' 'για πες' μου λέει το ανύποπτο θύμα. Του λεω κάτσε στο παπί. Πάω πίσω και σηκώνω το παπί με τα χέρια να μην ακουμπάει κάτω ο πίσω τροχός. 'Βάλε πρώτη και γκάζωσε'. Γκαζώνει ο παπάρας, ακουμπάω σύριζα το λάστιχο στην άσφαλτο και σε λίγο μυρίζει και ο τύπος την έχει καταβρεί, του λεω 'μαλάκα γόμα έχει γίνει, τώρα θα κολλάει κάτω το μηχανάκι λέμε.'

Και για να του το αποδείξω κολλάω κάτω τον πίσω τροχό και με τα δυο χέρια.

'ΩΑΑΑΑΑΑΑ' καλά τέτοια σούζα είχα να δω χρόνια, κοίτα να δεις που όντως ήταν τούμπανο, έχει ανέβει σουζαριστός το γνωστό σκαλοπατάκι, ο κόσμος παίρνει τις μπύρες και τρέχει πανικόβλητος να σωθεί και πάρτον κάτω μπροστά στη μπάρα. Ακόμα το θυμάται και μου ρίχνει μπινελίκια.

Αυτό είχε γίνει σχετικά κοντά με τη φάση που περιέγραψα πριν. Και κάτι μέρες μετά πάω με το Χουσκβάρνα στην καφετέρια και με κάτι φίλους και κόβω κάτι άτομα με το που μας βλέπουν ν' αλλάζουν τραπέζι και να κάθονται λίγο πιο πλαγιομετωπικά ρε παιδί μου.

Έτσι σου βγαίνει η ρετσινιά η πτάνα. Κακός κόσμος.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Καφετέρια.

Πιτσιρικάδες εμείς. Σκάμε απέξω σε στυλ bad to the bone, hardcore biker boyz κι έτσι με κάτι πρα-πρα, XL, DR, RD125 κι ο Γιάννης με Virago 250.

Ανεβάζουμε τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο πρώτη μούρη. Περιμένουμε το Γιάννη. Βάζει πρώτη κάνει ένα τουκ ο μπροστινός στο πεζοδρόμιο, κυλάει πίσω.

Ξανά. Ββββουυυυμ-ΤΟΥΚ. Ξανά πίσω. Μικρό πεζοδρόμιο. 'Βάλε λίγο γκάζι ρε μλκ, 5 πόντους πεζοδρόμιο δεν ανεβαίνεις;'

Βββββββοοαααα-ΤΟΥΚ.

'Ρε μλκ να σπρώξω;'

Τα παίρνει.

Τραβάει το γκαζίδι και πάρε να'χεις.

Το ανέβηκε το πεζοδρόμιο.

Μαζί με το σκαλοπατάκι που έμπαινε στην καφετέρια.

Μαζί με τρία τραπεζάκια.

Σαβουριάστηκε μπροστά στο μπαρ μαζί με το Βιράγκο.

Πολύ ροπή τα ρημάδια, δεν παλεύονται. Από τότε το λέμε, ΄Ρε Γιάνναρε, πετάξου με το Βιράγκο να πάρεις καμιά μπύρα.'

Μόνο που όταν το λες πρέπει να σκύψεις γιατί όλο και κάτι πετάει.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

Ma que malaka

Εγκατέστησα εχθές το νέο τέκνο της Electronic Arts, Need for Speed Pro Street (Ανάγκη για Ταχύτης - Επαγγελματικός δρόμος - ατςςς) στον υπολογιστήρα μου. (Και μη γελάτε, υπολογιστήρας είναι το σωστό. Το '-της' είναι για ανθρώπους π.χ. λογιστής. Για πράγματα είναι '-τήρας' π.χ. συνδετήρας κτλ.)

Εκστασιάζομαι από τα γραφικά, λέω κάτσε να δούνε τώρα με τι έχουν να κάνουν. Ξεκινάω μ' ένα Golf GTi και καλά και έχω βάλει new profile > Wulf. Μου λέει τέλειωσε την τάδε πίστα όσο γρήγορα γίνεται. Μου την έσπασε λίγο γιατί ήθελα free roam και 10 μπάτσους από πίσω σαν το προηγούμενο αλλά τεσπά. Τσιλακώνομαι με το Golf βλέπω χρόνο γύρω στα 2'10'' με την πρώτη. Μου λέει καλύτερος χρόνος ο (δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα) π.χ. George Starman. Καντήλια εγώ, λέω πρώτη πίστα ρε και δεν τη βγάζω με τη μια;

Restart. Πάω τάπα. Καλύτερος χρόνος George Starman.

Ε άντε @#%@.

Πάμε πάλι. Αυτή τη φορά είχα αρχίσει και να μαθαίνω την πίστα. To χω κατεβάσει 10 δεύτερα κάτω όπως υπολογίζω σε σχέση με την πρώτη φορά. Καλύτερος χρόνος George Starman.

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ #@%.

Προσπάθεια #2839. Μαθαίνω στροφές, παίρνω γραμμές, πάω με το πλάι, έχω κατέβει χαλαρά άλλα 4 δευτερόλεπτα, υπολογίζω είμαι κάπου στο 1'55''-1'56''. Μπωλς φάδερ. George Starman. Ξανακατεβάζει χρόνο. Λέω άστο είναι αργά, είμαι και κουρασμένος, ήταν και βαρύ το μπιφτέκι, το ξαναπάμε αύριο.

Και ανακαλύπτω βγαίνοντας στους συγκεντρωτικούς χρόνους ότι ο παπάρας ο George Starman που είχε φάει τα άπειρα καντήλια ήμουν ΕΓΩ μια και μου δωσε ένα όνομα αυθαίρετα! Κι ότι έχω κάνει 1'53' και ο χρόνος του Qualify είναι 2'25.

Μου γύρισε το μάτι ανάποδα.

Έτσι σπάνε τα πληκτρολόγια.

Σήμερα θα κοιτάξω να πάρω κανένα WRX STi και θα τους ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ.

Καλημέρα είπα;

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

Κοινωνικό μήνυμα.

Έρχονται τα Χριστούγεννα. Τα σπίτια θα γεμίσουν με τη μυρωδιά των γλυκών και τους χαρμόσυνους ήχους από τα κάλαντα. Τα παιδικά χαμόγελα θα ανθίσουν. Η οικογένεια θα καθίσει δίπλα στο τζάκι και θα τσακίσει τρια χιλιόμετρα λουκάνικο ξυδάτο.

Αυτές τις μέρες ας είναι η σκέψη μας κοντά σ' αυτούς που υποφέρουν. Υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι με Γκούτσι. Με Ντουκάτι. Με Απρίλια. Άνθρωποι με 1200 Sport, με 620, με Falco. Άνθρωποι που περιμένουν μια μανέτα, ένα ανορθωτή, λίγοι στοργή. Ας πετάξει κοντά τους η σκέψη μας. Ο σύλλογος 'Το Χαμόγελο του Ιταλού' σε συνεργασία με την Ελαίς θα προσφέρει ένα λίτρο λάδι 410 SAE παχύρρευστο σε ένα ιταλό για κάθε αγορά σας τεπόζιτου Άλτις ή πεντόκιλου βιτάμ σοφτ.

Καλά Χριστούγεννα.