disable copy

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Sex Machine

Για να μη χαλασω χατηρι στο φιλο μου τον Harada να βαλω ακομα ενα μικρο κομματι που αναφερεται στις περιβοητες ερωτικες ιδιοτητες του γλυκιζματοζ.

Την θεωρια αυτη ανεπτυξε για πρωτη φορα ο νομπελιστας Σουηδος χημικος Ahnizaharoffson Kavourdalevronson ή για τους φίλους του Ah Kav. Προτεινε λοιπον μια θεωρια που αναφερει οτι ο κουραμπιες εχει εξαιρετικες αφροδισιακες ικανοτητες, ελαβε δε και μια τεραστια επιχορηγηση προκειμενου να καταφερει να απομονωσει μια φευγαλεα ουσια που ονομαζε 'κουραμπιεδινη' και που ηταν υπευθυνη για παρατεταμενη σεξουαλικη δραστηριοτητα.

Το φιασκο ανακαλυφθηκε δυο χρονια αργοτερα κι αφου ειχε εξαντλησει εκατομμυρια σε κονδυλια. Οπως ανακαλυψε εντρομη η επιτροπη, ο Ahnizaharoffson επασχε απο στυτικη δυσλειτουργια και Alzheimer, μαζι με ελκος. Αποτελεσμα ηταν να τρωει ενα κουραμπιε μαζι με καθε Βιαγκρα για να την παλεψει.

Λογω ομως του αλτσχαιμερ μολις επαιρνε το Βιαγκρα το ξεχναγε, με αποτελεσμα να σκεφτεται 'Α! Ενας κουραμπιες! Τι ωραια' και φυσικα να αποδιδει τη σεξουαλικη του δραστηριοτητα σε αυτον.

Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να καταστρεψει κοσμο και λαο που εκτος απο στυτικη δυσλειτουργια πλεον, μετα απο 2 χρονια που ειχε τσακισει τους κουραμπιεδες λογω των δεκαδων αρθρων πανω σ' αυτο ήταν πλεον χοντροι, με ζαχαρο, και δε μπορουσαν και να πηδηξουν.

Το εξαγριωμενο πληθος υπερβαρων σεξουαλικα στερημενων λυντσάρησε τον Ahnizaharoffson σε μια σεμνη τελετη που οργανωσε ολως τυχαιως η ιδια η ακαδημια που του ειχε δωσει την επιχορηγηση.

Δε χρειαζεται να με ευχαριστειτε, το θεωρω καθηκον μου να μορφωνω το λαουτζικο. Οκ στρατηγε μου;

4 σχόλια:

kk είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teharada είπε...

Οκ Λάζαρέ μου! Συνέχισε το θεάρεστο έργο της επιστημονικής κατάρτισης του πόπολου!

παναγιώτα είπε...

Α! Και έχω επίσης να πω ότι όταν δε γράφεις μόνο για μηχανάκια είσαι απολαυστικότατος. Και μπορούμε να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί το χιούμορ σου...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτό είναι το πρόβλημα....περιορίσου στα μηχανάκια και μην μπερδεύεις όλο τον κόσμο.

Βασίλης