disable copy

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Mπορώ να έχω ένα οδηγό μαλάκα;

Πριν κοιμηθώ παρακαλώ;

Στο περασμένο GP όπως και σε πολλά προηγουμενα, παραλίγο να κοιμηθω. Δεν είναι πλεον GP ειναι GTP. Είναι σκάκι σε 2 τροχούς.

Θα του τελειώσουν τα λάστιχα; Δε θα του τελειωσουν τα λαστιχα. Σκληρο μπροστα-μαλακο πισω. Θα περιμενει να κανει την επιθεση ο αλλος. Δυο γυρους πριν το τελος; Ενα; Κανενα;

Μπα, δεν την εκανε την επιθεση.

ΡΙΣΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ;

Aν ρωτησεις πολλους ποιος ηταν ο αγαπημενος του πιλοτος εβερ - και μενα μαζι - θα σου πουν τον Schwantz. Ποσα πρωταθληματα πηρε ο Σβαντς? 

ΕΝΑ

Και γιατι πηρε ενα; Γιατι χυμαρε, σκοτωνοτανε, επεφτε, τα παιζε ολα για ολα γιατι δεν ετρεχε με το κομπιουτερακι να υπολογιζει ποσους βαθμους θα παρει κι αν τον συμφερει να βγει τριτος, ετρεχε μεχρι την τελευταια στροφη για να βγει πρωτος. Και το πληρωνε ακριβα! Οχι, ωριμος αναβατης δεν ηταν. THANK GOD. 

Aλλα ενα απ τα πραγματα που με ειχαν φερει στη μοτοσυκλετα ηταν μια φορα που ειδα το Σβαντς να βγαινει απο μια στροφη λαρυγγωνοντας το γκαζι κυνηγωντας τον Rainey αν δεν κανω λαθος, το RG σηκωσε τον μπροστινο τροχο και με τον πισω να πλαγιολισθαινει συνεχιζε να κραταει το γκαζι ΚΑΡΥΔΙ. Θυμαμαι να σηκωνομαι πανω και να αλαλάζω σαν τον ημιαγριο.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.

Χεστηκα αν το παρει η Χοντα ή αν βρει λυση ο γιατρος. 

Θελω να βλεπω οδηγους που τους ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ και κανουν κατι παρατολμο. ΔΕΝ εκτιμω καθολου τα κομπιουτερακια μα καθολου. Γι' αυτο και κλαιω ενα παραπανω για τον Simoncelli. 

Δε θελω αλλους εξυπνους, σταθερους, ωριμους οδηγους. ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΚΟΛΦ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΕΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ

ΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΕΒΙΝ



6 σχόλια:

kk είπε...

ETSI AKRIVOS ,,,ETSI INE,,,GAMO TA GAZIA GAMO!!!

salingaros είπε...

wayne rainey....η πρωτη αφισσα που μπηκε στο αθωο παιδικο δωματιο στο κατα μεχρι τοτε αγγελικο παιδι κατα την μανα μου....ειναι αυτος που με εκανε να αγαπησω λιγο ποιο πολυ να φανταστω να πορωθω... τετοιο παθος...που αν και χρονια τωρα που εχω εγκαταλυψη την στεγη αυτη η μανα δεν την πετα...αν και την μιση αφανταστα!!!!!!!

ρε π@στη μου με ενα θεμα ανοιγης που ειναι ομως 100 συζητησεις....

δεν εχεις αδικο και συμφωνω μαζι σου...αλλα εμεις ειμαστε θεατες...και οχι επαγγελματιες οδηγοι...δεν ειναι τα πραγματα τοσο απλα οπως και να εχει...παιχνιδια οικονομικα μανατζερ χορηγοι κτλπ κτλ

η αναβαθμιση της μαγαλης κατηγοριας αν και νωρις αποδικνειεται πατατα ή αλλιως....μαπα το καρπουζι...
ο αγωνας ειναι στη μεγαλη κατηγορια 4 κατηγοριες...παλια τουλαχιστων ηταν μονο δυο...τωρα εχουμε τους 3 πρωτους....γκαπ ...οι οδηγοι τεκτρουα..γκαπ...οι αλλοι...γκαπ...και τελος οι crt....

...μεγαλο θεμα ανοιξες κυρ λυκε
η λυση ειναι ΜΟΤΟ2...εκει θα βρεις οδηγους επιθετικους κυκλοθυμικους χαρισματικους και οτι αλλο θες...ενα κακο εχει η κατηγορια την μονομαρκα....
και η καλλητερη λυση...απλα sbk....
που για μενα πραγματικα ειναι ενα παραμυθη...η πεμπτουσια του μηχανοκηνητου αθλητισμου!!!(αν και στην monza ξενερωσα)...

πολυ συνοπτικα και περιληπτικα μια και με ενα σχολιο δεν αναλυοντε ολα αυτα....οσο για την ορθογραφια...ακομα δεν βλεπω καλα την οθονη ...μωλις ξυπνησα ειμαι στο πρωτο τσιγαρο...και στην 2,5 τσουρα καφε....μην θες και πολλα !

καλημερες!!!!

ΛΥΚΟΣ είπε...

Kαλημερα Σαλιγκαρόπουλο!!! Μεγαλο θεμα, το ξερω αλλα.....εχει φτασει στην ξενερα το θεαμα!

thisismadness είπε...

μας ψεκαζουν ολους αφου....

οταν λεω ολους.... εννοω ΟΛΟΥΣ !

Υ.Γ. οι αεροψεκασμοι των MotoGP ηταν μια ευγενικη χορηγια της Monster energy!

Ανώνυμος είπε...

με τα τρακτιον κοντρολ τα α μπε ες και τα αντι σουζεν συστηματα περιμενεις να δεις θεαμα η με τα 800 τετραχρονα κυβικα????
ο πιο αδυνατος κερδιζει θα επρεπε να λεγεται
πες δηλαδη πως ο αλλος θελει να ντριφταρει για την πλακα του πες μου πως θα το κανει?
και λιγο πιο πριν να ανοιξει το γκαζι θα του κοψει την αναφλεξη το τρακσιον κοντρολ

GeroGriniaris είπε...

Ωραίος.
Μην ξεχνάς όμως το προσπέρασμα του Ρόσι στον Λορένθο απ την εξωτερική στην τελευταία στροφή στην Καταλούνια ή τον πόλεμο Ρόσι Στόνερ στην Λαγκούνα Σέκα την ίδια χρονιά νομίζω.
Έφυγε και ο τρελός ο Σιμοντσέλι...