disable copy

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ιμιτασιόν Αυνανιστής

Οι φίλοι μου στο facebook είναι πολύ πιο cool από τους φίλους μου τους κανονικούς. Κι ας είναι οι ίδιοι. Κι ας έχουν ο καθένας τα δικά του blues.Στο facebook όλοι περνάνε καλά. Ηλιοβασιλέματα, θάλασσες, ποιητικά τσιτάτα. Επαναστάσεις. Χαμός απ' την επανάσταση. Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.

Κι αγαθοεργία. Όργιο αγαθοεργίας. Σε 10 ποστ έχει θεραπευτει κι ο καρκίνος, παίρνει κι ενα κοριτσάκι 10 λεπτά για κάθε φορά που προωθείς το μήνυμα, όλα λύνονται.

Παλιά βάζαμε τα καλά μας για να βγαίνουμε να μας δούνε, τώρα βάζουμε τα καλά μας για να βγούμε στο facebook.

Δε με πειράζουν τόσο όλα αυτά. Κι εγώ ένοχος είμαι, δε βγάζω καμιά ουρά απέξω. Αυτό όμως που δεν αντέχω είναι το σκουπιδαριό. Κι όταν θα κλείσω το facebook θα φταίει το σκουπιδαριό. Το πουλάκι τσίου gangnam style. Αν το γράφω και σωστά.

Δεν ξερω τι ειναι το πουλακι τσιου, καταφερα και το απεφυγα, μονο το ονομα ξερω, ουτε ξερω ποιος ειναι και τι κανει o παντελιδης, ουτε ξερω και στ' @@ μου excuse my French τι ειναι το gangnam style.

Αλλα εχω μια πολυ καλη ιδεα τι ειναι. Ειναι το να βρισκουμε ενα οσο γινεται μαλακα ωστε συγκριτικά να είμαστε λιγότερο μαλάκες εμείς. Μας ενδιαφέρει η ατομική μας μαλακιστική ποσόστωση. Κοίτα ΠΟΣΟ μαλάκας είναι αυτός! Χαχα!

Κι επειδη με το να αναπαράγουμε γινόμαστε περισσότερο μαλάκες, ψαχνουμε κατι ακομα χειρότερο, κι ακόμα χειρότερο. Και μόλις βγάλει κάποιος ενα σκουπίδι, ψάχνουμε ένα χειρότερο σκουπίδι να ποστάρουμε. Κοιτα το βίντεο με το μαλακα τον Πακιστανο! Εχεις δει το αλλο με τους φασίστες; Κοιτα αυτην τι γραφει στο μπλογκ ρε! Γιατι, ειδες τι ειπε ο αλλος;

Κι εκει που τον μαλακα θα τον εβλεπαν 5 ατομα και θα τον εθαβαν τον βλεπουν 5.000.000 ατομα. Και τις μαλακιες που αναπαραγεις τις βλεπουν παιδια. Που ανοιγουν facebook και βλεπουν ενα τοιχο σκουπιδια.

Κι εσυ φιλε μου που τα αναπαραγεις δεν εισαι σαν αυτους. Εισαι χειρότερος. Και η δική σου ποσόστωση μαλακίας είναι απείρως ανώτερη ακόμα και του δημιουργού. Τουλάχιστον αυτός είναι ο ορίτζιναλ μαλάκας. Εσύ είσαι μαλάκας απομίμηση. Κινεζομαλάκας.

Αυνανιστής ιμιτασιόν.

Κι αν το πιο ενδιαφέρον που μπορείτε να προσφέρετε στους φίλους σας να διαβάσουν και να δουν είναι κάποια μαλακία που είπε κάποιος φασίστας σε ρυθμό gangnam style, αλλάξτε και το username σας.

Ιμιτασιόν Αυνανιστής.

Καλησπέρα.



  

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το ξεψαχνίσεις λίγο το θέμα, το τραγικό δεν είναι η αναπαραγωγή της όποιας μαλακίας. Τραγικό είναι το κίνητρο για την αναπαρωγή. Το κίνητρο είναι το μεγάλο μυστήριο.

Κάτι παρόμοιο, όπως αυτό με το FB τώρα, συναίβαινε και με τα μέιλ παλαιότερα. Σου έστελνε ο άλλος μέσο mailing list ένα powepoint με ένα γλυκό σκυλάκι που τα έφτιαξε με μία γλυκούλα σκιουρίνα, μια νύχτα έβρεξε χρυσόσκονη και γέννησε η σκιουρίνα δυο μωρά τα οποία είχαν χρώματα ουράνιου τόξου και ζήσαν αυτόι καλά και εμείς καλύτερα.

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι το powerpoint αυτό σε τάραξε ρε φίλε, έβγαλες και ένα ηθικό δίδαγμα για την πάρτι σου και θέλεις να πατήσεις ένα κουμπί. Για ποιόν λόγο for christ's sake πατάς ΠΑΝΤΑ forward και ποτέ delete. Γιατί?


knoxville.

Nostalgos είπε...

Γιαυτό σε γουστάρω ωρε φίλε...
που η δυναμική της ροπής σου, ξεκινά εκεί, στις χαμηλομεσαίες, δίχως να ουρλιάζει για σταύλους αλόγατων... τύπου, κοιτάτε με γειτόνισσες, ψαράκια τηγανίζω...

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι αυτό το φέιςμπουκ?

Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

Κατι σαν το TDM Βασίλη.

Μια μλκια....

Λυκος

Ωασσιλις είπε...

Το TDM Βασίλη είναι ότι καλύτερο έχει ποτέ παράξει η βιομηχανία κατασκευής μοτοσυκλετών.
Είναι το απαύγασμα της μηχανολογικής σκέψης, το καταστάλαγμα της μεστής σχεδίασης. Ο χρυσός κανόνας. Είναι το κιούπι με τον χρυσό στην άκρη του ουράνιου τόξου, ο μονόκερος των δρόμων. Είναι ο Φρέντυ Κρούγκερ των ονειρων της Honda, ο Φρανκ Σέρπικο των μηχανόβιων. Αυτός που ξέρει που σκατά είναι ο Τζίμι Χόφα.
Βασίλη, μπορώ να συνεχίσω, αν πραγματικά σ' ενδιαφέρει να πας ενα βήμα μπροστά, το βήμα που θα κάνει την διαφορά.. απλά ζήτα το..

Unknown είπε...

γ'αυτο Εχουμε το Λυκο και οχι τον καθε μαλακα..γ'αυτο και σχετικα δικους μας ανθρωπους αν κ ιμιτασιον αυνανιστες τους εχουμε απλα να μην φαινοτναι.δε βγαζω ουτε εγω την ουρα μου απ'εξω σε καποια πραγματα...και καλυτερα να εχω καγκουρες με ΧΤ 600 που τη μι αανεβαζουν χαρουλη,μετα garry moore,μετα Βασιλη και μετα metallica πχ....(απο συνοχη ρεπερτοριου χαλια,ετσι το παει κ'οταν παιζει?)...
σ.σ. στο tdm αλλαξε μασκα,ντεποζιτο,τροχους,μπροστινο,τιμονι,βελτιωσε φρενα,μαρσιπιε...ε μπορει να αρχισει κατι να γινεται...κ'ας το'χουν κατι ταξιδιωτες με την κωδικη ονομασια "μελινα" που ολο τραβανε φωτογραφιες-τουλαχιστον πανε πιο γρηγορα απο αλλους...

Μιχαήλ Γεωμέτρης είπε...

Μ'όλη αυτή λοιπόν την θλίψη,
και χωρίς καμία τύψη,
η ακροαματικότητά μου ανεβαίνει πια στα ύψη,
γιατί ο κόσμος το γουστάρει αυτό το σόου με σκουπίδια,
για να λέει ευτυχώς που δεν είμαστε τα ίδια...

(για τιβί έλεγε το τραγούδι, για ΦΒ λέει ο Λύκος, αλλά το νόημα το ίδιο νομίζω...)

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το ζήτημα της ηλιθιότητας και με την τάση το χιούμορ να αντικαθίσταται απο το να βριίσκουμε κάποιον πιο βλάκα απο εμας για να γελάμε, πιστεύω σωστά το αναλύει αυτό το ντοκυμανταιράκι:
http://www.youtube.com/watch?v=IDsnCrSfzCQ

καλες βολτες και μη μασας λυκο!