disable copy

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Aποκλειστικές δηλώσεις Crutchlow



Μετά από το πρώτο tweet του συμπαθούς Cal σε σχέση με την Ντουκάτι, όπου ανέφερε 'I'm doing nothing wrong but the bike goes crazy down there' είχαμε και νέες, αποκλειστικές δηλώσεις.

'Στην αρχή είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίσαμε κάποια μικροπροβλήματα που όμως αφορούσαν καθαρά την δική μου προσαρμογή στη μοτοσυκλέτα. Απαιτεί διαφορετική τεχνική από την Yamaha με την έννοια ότι την Yamaha την έριχνες στη στροφή ενώ μ' αυτό πέφτεις εσύ πρώτος. Βρήκα ότι η πιο γρήγορη μέθοδος μ' αυτή τη μοτοσυκλέτα είναι να κατεβαίνεις και να τη γυρίζεις προς τα εκεί που θες και μετά να ξανανεβαίνεις απάνω. Χρειάζεται λίγη εξάσκηση αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα πιάσουμε τα καλά αποτελέσματα του Dovi. Υπήρχαν βέβαια και θετικά, το χρώμα είναι ωραίο και τα αυτοκόλλητα καλής ποιότητας.

Τη δεύτερη μέρα δοκιμών ξεκίνησα πολύ αισιόδοξος και όχι χωρίς λόγο! Το πλαίσιο μου φαινόταν σαφώς πιο στιβαρό μετά από τις αλλαγές που έγιναν, το μπροστινό είχε πολύ καλύτερη συμπεριφορά και στο φρενάρισμα και στις στροφές ενώ ένιωθα ότι κούμπωνα πολύ καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Η αλήθεια είναι απογοητεύτηκα όταν μου είπαν ότι αυτό είναι ένα σκούτερ Honda που έχουν για τα πιτς και με ξανανέβασαν στην Desmosedici XVIIV αλλά δεν απογοητευόμαστε, εδώ δεν απογοητεύτηκαν οι μηχανικοί, θα απογοητευτούμε εμείς;'

H εξέλιξη της μοτοσυκλέτας συνεχίζεται.






Δεν υπάρχουν σχόλια: