disable copy

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

CB750K - the saga continues.

Λίγο ο χειμώνας λίγο η δουλειά μείναμε πίσω. Οργανωθήκαμε όμως. Με την έννοια του ότι πλέον θα κάνουμε τα περισσότερα πράγματα μόνοι μας.

Αμμοβολή φτιάχτηκε, έστω πρόχειρη με ένα μοτεράκι 100lt που είναι προσωρινό μέχρι να έρθει Το Τέρας που θα φτύνει στο Ηράκλειο και θα ξηλώνει βερνίκια στο Κιάτο. Ηλεκτροστατική μπήκε στο πρόγραμμα μαζί με απλή βαφή. Και μια και θα κάνουμε αμμοβολή θα κάνουμε και καμιά σοδοβολή σε μερικά κομμάτια.

Χώρο βρήκαμε, χάρη στο Μιχαήλο που βρήκε και όλα τα υπόλοιπα παρελκόμενα κι έτσι πλέον τα περισσότερα πράγματα θα περνάνε απ' τα χέρια μας. Δεν 'ξέρουμε', αλλά έχουμε όρεξη να πειραματιστούμε, να κάνουμε λάθη και να μάθουμε. Ντεπόζιτα έχουμε να βαράμε και να βάφουμε οπότε... βουρ. Θα ξεκινήσουμε με απλά βαψίματα μέχρι να φτάσουμε στο pinstriping (γκουχ).

Το επόμενο Σ/Κ θα γίνει The Great Ammovoli Massacre με σκοπό να χτυπήσουμε πλαίσιο, ζάντες, τιμονόπλακα, και αρκετά άλλα.

Σήμερα ο Μιχαήλος ως ασυγκράτητος χτύπησε μια ψιλή με το 100άρι μοτέρ έτσι για τα προεόρτια. Εγώ ήμουν κρεβατωμένος και δεν συμμετείχα αλλά το επόμενο Σ/Κ που θα γίνει το Όργιο θα έχω ανανήψει.

Αυτά είναι τα 'καλορίζικα' απλά, μέχρι να σοβαρευτούμε. 



Πάμε να δούμε τι θα ξεκαθαρίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: