disable copy

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Hipster Tales from the Crypt

αφιερωμένο στο φίλο μου τoν Chris Saddler Sam ;)

Όσο άρχισα να εντρυφώ στην φρικτή αυτή πανώλη που λέγεται χιψτερίλα, τόσο άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια νέα ευρήματα από αξιόπιστες πηγές όπως το instagram. Όχι, δεν μιλάω για τραπεζομάντηλα που πωλούνται $2,800 ή για σέλες από δέρμα πέους γαλάζιας φάλαινας.

Μιλάω για ιστορίες τρόμου που οι φωτογραφίες των θυμάτων αφηγούνται μόνες τους. Επειδή μας διαβάζουν και παιδιά με 500άρια σκούτερ θα παραθέσω μόνο τις πιο soft από αυτές. Είναι όλες φυσικά απ' αυτές που κυκλοφορούν πλέον σωρηδόν on teh internets.


Αυτή είναι φωτογραφία χιψτερά που βρέθηκε στην έρημο της Κατεχάκη μετά από ομαδική επίθεση φονικού τάγματος Kawasaki Z. Το εύρημα είναι γνωστό ως 'Φανούρης' και εικάζεται ότι ήταν κάτοχος CX500 '78 με ντεπόζιτο Zundapp, πηρούνι Dax και τιμόνι Velamos. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο-χιψτερολόγο κ. Κασσίτερο Μανέτα επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μοτοσυκλέτα του όταν έγινε αντιληπτός από κάγκουρες ελευθέρας βοσκής. Αφού τον απήγαγαν, τον έβαλαν δικάβαλο πάνω σε GSX1400. Τρεις ώρες μετά τον άφησαν ανάποδα πάνω στο CX όπου και έμεινε μέχρι που ήρθε το τέλος προσπαθώντας να βρει το τιμόνι και βγάζοντας vintage kits με γερμανικά και άλεν.

Η δεύτερη φωτογραφία για σήμερα είναι πραγματικά αποκρουστική. Παρακαλώ όπως απομακρύνετε τα παιδιά από τα μόνιτορ ή το ανάποδο.


Μαζί με τον τροχό και το μαρτύριο της σταγόνας, αυτό το τιμόνι αποτελεί μια μαύρη σελίδα της ανθρωπότητας. Oμάδες κάγκουρων, οργανωμένες, με GSXR1000 πιάνουν τα θύματα τους και τα δένουν πάνω σε Χάρλευ FXLSHTC 1340 Χέριτατζ Φατ Σώσατζ και τους δένουν τα χέρια σ' αυτό το τιμόνι. Μετά με κολλημένο το γκάζι τους αμολάνε στον επαρχιακό με το ΚΤΕΛ πίσω τους. Εικάζεται ότι εκατοντάδες χιψτεράδες έχουν βρει φρικτό θάνατο προσπαθώντας να στρίψουν σφηνώνοντας τους αγκώνες ανάμεσα στη μανέτα και το γκριπάκι.

Τρίτη και τελευταία φωτογραφία (και πραγματικά, η επιλογή ήταν από 100άδες) είναι αυτή εδώ.

 Το συγκεκριμένο BSA (που ναι, είναι φανταστικό ;) )χρησιμοποιήθηκε στη νότια Βραζιλία ως εναλλακτική της θανατικής ποινής που είναι ανασκολοπισμός μέσα σε λάκκο με φίδια ενώ συμπληρώνεις Ε9 της εφορίας. Θυμίζουμε ότι ο Χιψτερισμός στην Βραζιλία θεωρείται έγκλημα και τιμωρείται ανάλογα. Ο ιδιοκτήτης λοιπόν του συγκεκριμένου BSA, Ροζάριο Μπέμπες Φασιοβίκτιμο, αφαίρεσε το φανάρι και έβαλε number plate 'για να τρέχει σε αγώνες'. Η τιμωρία του ήταν ιδιαίτερα σκληρή και προκάλεσε κινητοποίηση της οργάνωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων η οποία όμως συμφώνησε να τον σκίσουν αλύπητα όταν είδαν τη μουζούκα ποδηλάτου που έχει βάλει για 'κόρνα' στο τιμόνι. Ο Μπέμπες αναγκάστηκε να 'τρέχει' με το συγκεκριμένο BSA σε αγώνες σκούτερ 125 κυβικών 'μέχρι να κερδίσει'. Άντεξε τρεις γύρους πριν πεθάνει από εξάντληση και από τις αναθυμιάσεις των δίχρονων σκούτερ. 

Δεν θα ήθελα να προσθέσω άλλες φωτογραφίες φρίκης στον ήδη μακρύ αυτό κατάλογο. Ας κρυφτούμε όλοι ευλαβικά στα γκαράζ μέχρι να περάσει η μπόρα. 

Good morning λαδιές and gentlemen.

6 σχόλια:

Chris Saddler Sam είπε...

OH
MY
GOD!

Ω
ΤΙ
ΤΙΜΗ!!!

:P

Chris Saddler Sam είπε...

PS: sto sygkekrimeno post, tha eprepe na eixes energopoiisei ta settings, etsi wste na me anagnwrizoun kai na ta comments mou na einai "visible immediately... kai oxi meta apo tou blog owner approval"!!!

e wtf vre aderfe!!!
gia mena to egrapses...
na mporw na grafw oti thelw xwris censura!

:)))

Unknown είπε...

Κοίτα να δείς Sadler πως έχει το πράμα. Έχω δει πολλούς να ανεβαίνουν μέσα απο την "στομα του λύκου" LTD, να κατακτάνε την κορυφή.. νομίζεις ότι έγινες άτρωτος και πριν το καταλάβεις σε λέει πορνόγερο όλο το φέιτσμπουκ. Η μέθη της δόξας είναι γλυκιά. Κάποιοι -πάντα υπό την επήρεια- άλλαξαν μέχρι και μοτοσακό. Κάποιοι άλλοι έγιναν μετανάστες. Κανά 2 περιπτώσεις που ξέρω σταμάτησαν να πηγαίνουν σε σουβλατζίδικα. Φοβού του Δαναούς και δώρα φέροντας.

Α, και γράφε Ελληνικά.

Κωστακης Χρηστος είπε...

Κατι ξερει ο αποπανω!!!!!!

ΛΥΚΟΣ είπε...

Λες;

Chris Saddler Sam είπε...

ti mou thymises twra...
auto to "fobou tous danaous" to emathe mexri ki enas filos italos edw sto bucuresti pou menw...
kai to elege synexeia!
:)))

etsi eimaste emeis oi ellinares!
na mas fobatai to mati sou!
:D


A, kai... ante mi pw tipota twra!
(gia prosexe next time ti grafeis se parakalw.. pretty please eh!
ama goustarw, tha grafw kai sta alampournezika!)
;)



PS:
sorry lazman