disable copy

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Design powah


Πριν απο λιγο μου εστειλαν αυτη τη φωτογραφια.

Ξαναδειτε την.

Το μηχανάκι είναι σχεδιασμένο από τον Ικίκου Τιτικάκα (καμία σχέση με τη λίμνη) και κρύβει μια τραγική ιστορία. Ο Ικίκου έχασε την μικροσκοπική και λεπτεπίλεπτη γυναίκα του από χτύπημα ιαπωνικού μπάμπουρα. Από τότε αποφάσισε να τους εξολοθρεύσει φτιάχνοντας το δικό του μηχανάκι-μπάμπουρα με το οποίο γυρίζει τις νύχτες στους δρόμους του Τόκυου (γενική).

Στη χώρα μας θα εισάγεται τόσο αυτό όσο και το R που παραπέμπει σε σκνίπα / apache.

5 σχόλια:

Vvag είπε...

Κι όμως υπάρχει. Όταν το είδα, είπα δε μπορεί, καμιά καστομιά θα είναι. Ψάχνοντας όμως λίγο στο google images το είδα και σε άλλες πόζες (ναι, υπήρξαν γεναίοι που το τράβηξαν κι άλλες φωτογραφίες). Ειλικρινά, αν το design συνεχίσει να προχωράει προς αυτή την κατεύθυνση στο μέλλον, με βλέπω κι εμένα ένα ρομαντικό ρετρολάγνο σε μερικά χρόνια. Σε μερικά χρόνια είπα; Χμμμμ.....

Ανώνυμος είπε...

Είδες άμα ακυρώνονται τα σαλόνια μοτοσικλέτας..... Αυτό ρε παιδιά δεν είναι το καινούριο Z?

Γενικά πιστεύω ότι η καβασάκι από το 2005 έπρεπε να είχε απολύσει κόσμο από το ντιζαιν οφις.

Καλημέρα. Bladeville

zoran είπε...

άρε τι σου είναι το μαρκετινγκ, από το τίποτα σου πετάει την παραμύθα και σου χτίζει ιματζ... συμφωνώ με τον παραπάνω "συνάδελφο" το ντισαιν "σκοτώνει" μαζί τους μπάμπουρες και την επιθυμία να το βλέπεις...

Ωασσιλις είπε...

Μπαγκάνγκ! Το μασκοφάναρο είναι σαν να έχει φάει τηγανιά με παελο-τήγανο, μπάμπουρας ή όρκ, δεν έχει σημασία τι ήταν αρχικά.

Κρίμα, γιατί αν είχαν φτιάξει ένα σωστό γυμνό κι ας μην ήταν στρογγυλοφάναρο θα μας τρέχανε τα σάλια τώρα, δεν έχει κανείς στην αγορά.

Η καβασάκι το έχει ξεκωλιάσει τα τελευταία χρόνια, είπαμε σφηνοειδείς μάσκες και φανάρια είναι το ρεύμα, ΄ντάξ, αλλά αυτοί έχουν καταντήσει να σχεδιάζουν μόνο Megazord. 'Αστα διάλα χιέστε μας.

Ανώνυμος είπε...

TEAP !! το γουστάρω... Πανέμορφη αγριάδα !!

Και είστε όλοι φλώροι !! :-)

X-HarrisX