disable copy

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Μarketing uber alles

Μολις ενημερώθηκα ότι τα τμήματα marketing γνωστών μεγάλων εταιριών στο χώρο της μοτοσυκλετας, προκειμένου να αντιμετωπιστει η κριση στις πωλήσεις ένωσαν τις δυνάμεις του σε ένα κοινό στόχο. Τη δημιουργία μιας υπερμοτοσυκλέτας όπου υποσκελίζοντας πλέον εντελώς τους μηχανικούς θα μπορούν να δημιουργήσουν απερίσκαπτ--ασκεπρι...- ασπερίσκατ... τέλος πάντων.

Το νέο αυτό προιόν θα έχει styling και βάρος από το επιτυχημενο BMW1200GS αλλά σε σκούτερ, με σαφείς επιρροές από το Vultus ενώ θα φέρει το σήμα της Ducati. Το μπροστινό θα είναι δανεισμένο από CB500 - το γνωστό στιβαρό σύνολο - ενώ τους χρωματισμούς θα επιμεληθεί η Γιαμάχα με την Απρίλια.

Tα χειριστήρια για τα φώτα θα είναι δανεισμένα από την BMW με την γνωστή αποδεδειγμένη εργονομια, ενω τον συνολικο ποιοτικο ελεγχο θα κανει η Daelim σε συνδυασμο με τα δρακοντεια τεστ ασφαλειας της sayonarayayong.

Για την ιπποδυναμη θα φροντισει το επιλεκτο τμημα μηχανικων της Moto Guzzi με σκοπο να υπαρχει απεριοριστη παροχη ιπποδυναμης στον πισω τροχο ενω η Χαρλευ θα φροντισει ωστε να κρατηθει το βαρος χαμηλα. Τελος το συνολο θα ντυθει με πλαστικα Piaggio από 64 κομματια στερεωμενα με 4 βιδες τα οποια ομως θα χρειαζονται 155 ενσημα ΙΚΑ για να βγουν προκειμενου να αλλαξει μπουζι.

Παρακαλω τους γραφίστες να πέσουν με τα μούτρα. Ευχαριστώ.

YΓ - Και ναι, έχουμε σκιτσο!




Δεν υπάρχουν σχόλια: