disable copy

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Phantom Duck

Και για πες, αν επαιρνες ενα μηχανακι απο δω να φυγεις ποιο θα ητανε;


Στο υπόγειο του Σπύρου περασμένη η ώρα. Κοιταζόμαστε. Ποιο ε; Γριφους βραδιατικα. Κοιταμε γυρω γυρω, CB750k, Guzzi, XT500....

'Το παπί φίλε'

΄Κι εσύ ρε μαλάκα;'

Ναι, εύκολα το παπί. Πριν από λίγο είχα κάνει βόλτα το εκπληκτικό Dax, νυχτερινή καλοκαιρινή βόλτα, μικρή αλλά καλή. Και το Daxάκι να πετάει. Ναι θα μπορούσε να ναι βόλτα με CB1300, με R1, με Χάρλευ, με Munch Mammut.

Αλλά τίποτα δε σου βγάζει αυτό τον καθαρό εφηβικό τσαμπουκά του μικρού. Κι αυτό το enduro cub είναι αμαρτία. Τίποτα περιττό πάνω του, τίποτα 'για να γυαλίζει' που λέει κι ο Καζούλης. Ξερό, γυμνό, τρακτερωτό, πανάλαφρο.

Και κοιτάς την πάπια, και ξέρεις ότι έτσι και την ξανακάνεις άλλη μια βόλτα νυχτερινή, καλοκαιρινή, κροταλίζουσα, σαματατζίδικη, με τις ταχύτητες μύτη τακούνι, με το τρακτερωτό να τραγανίζει την άσφαλτο, με το εξατμισάκι να πετάει νότες, με το φτεράκι να ανεβοκατεβαίνει σαν το ράμφος του Ντόναλντ όταν του βγαίνει ο τσαμπουκάς... ε... τι άλλο θες για να γίνεις ο Φάντομ Ντακ ρε φίλε;

Όλες κάτω και φύγαμε.

Απολαύστε και θυμηθείτε. Είχα την τύχη να τα δω από κοντά, μαζεμένα, και τα χα και βόλτα. Ευχαριστώ Κύρο Γρανάζη, για όλο τον εξοπλισμό του Φάντομ.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: