disable copy

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Aπ τη ζωή βγαρμένα

Τα γράφω συχνά στο ΜΟΤΟ κι ακούω το γνωστό πλέον ''που τα βρισκεις'' χαχαχα.

Το χω πει πολλακις οτι ειναι απ τη ζωη βγαρμένα. Κι εχω δωσει συμβουλες πραγματικες, οχι αυτα τα φορα κρανος και δεν ξερω τι. Συμβουλες για πραγματικες καταστασεις απ οπου σου ρχεται εκει που δεν το περιμενεις.

Για παραδειγμα ας πουμε οτι εχουμε εναν αξιοσεβαστο μοτοσυκλετιστη. Κυριος. Με το restored εντουράκι του, πχ XL185s. Φυσικα πρεπει να προσεχει τα ανυπαρκτα φρενα, τα αδυναμα φωτα, κτλ κτλ. Αυτα τα ξερουν ολοι. Αυτο που δεν ξερουν ειναι οτι αν ας πουμε παει καποιος, αγνωστος ΙΞ μ αυτο το μηχανακι πρωι πρωι στη λαικη και παρει 5 κιλα πορτοκαλια, 3 τονους ντάκο κριθινο γιατι αυτη ειναι η μικροτερη συσκευασια που βγαζει ο $@$!!, ενα μπροκολο, 2 κιλα σπανακι και κατι ψιλα, μετα πρεπει να γυρισεις σπιτι σου.

ΔΕΝ πρεπει να δεις ευκαιρο επιτελους εκεινο το 'αλματακι' που συνηθως το χουν κλεισει αυτοκινητα και να σκεφτεις τι ωραια που θα ταν να το παρεις με μια σκαστη δευτερα και αλλαγη τριτη στο μπαμ μαζι με την ντανιά στο τιμονι για να σηκωσεις τον τροχο, ΟΧΙ οταν κουβαλας τοσα κιλα στον καρπο στο καθε γκριπ. ΕΠΙΣΗΣ ειναι ακομα χειροτερη ιδεα να πατησεις εκεινο το κομματι το τσιμεντακι που γλυστραει πανω στις λασπες για να δωσεις λιγο ακομα στον πισω τροχο και φυγεις σαν τον Ροτζερ 'δε μαν' Ντε Κοστερ ο οποιος ποτε δεν εκανε αλμα με μπροκολα.

Γιατι ΑΝ τα κανεις ολα αυτα, δεν το ευχεσαι μετα ουτε στον οχτρό σου αυτό που θα περάσεις.

Τα πρόσωπα που αναφέρονται, το μηχανάκι, καθώς και το μπρόκολο είναι τυχαία, οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικα μπροκολα ειναι συμπτωματικη. Λογικά και μέχρι την επόμενη Τετάρτη που ξαναέχει λαική θα χει σταματήσει να γελάει σα ρινόκερος με κοκκίτη και το @@ με τα παξιμάδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: