disable copy

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

1o MRCG custom bike test

Και λιγα λεω.

Αφορά αυτό εδώ το μηχανάκι το οποίο έχει φτιαχτεί στην Κρήτη παρακαλώ

https://www.pinterest.com/customizinggree/dk-customs-crete/

Eνα μηχανακι που ξεκίνησε έτσι



και κατέληξε.... έτσι





Και για οποιον ξερει να βλεπει οι αλλαγες ειναι ουσιας. Το μηχανακι ηδη κερδισε στον πρωτο φιλικο του αγωνα και τωρα που μιλαμε βελτιώνονται ακομα περισσοτερο τα φρενα με καινουρια μονομπλοκ, ενω υπαρχει και δευτερο προτζεκτ στα σκαρια.

Το θεωρω λοιπον προσωπικα για μενα τεραστια ντροπη ξεφτιλα και ονειδος να υπαρχει τετοιο μηχανακι στην Κρητη διπλα μου και να μην παρουσιαζεται. Με τιποτα.

Βρεθηκαν λοιπον τα παντα για να γινει ενα πληρες test στο μηχανακι. Το τεστ δε θα το κανω φυσικα 'εγω που ξερω'. Κανουμε κατι σωστα και οχι μπακαλικα. Επαγγελματιας φωτογραφος, πιστα motard, χρονομετρημένα, και ο αγωνιζόμενος Μιχάλης Μαυράκης (Aprilia Mavrakis) που θα το σκίσει ανελέητα.

Μαζί με συνέντευξη του Δημήτρη Κοτσώνα, δημιουργού, που θα μας μιλήσει και για το επόμενο του project (είναι ένα raptor στο οποίο εχει ηδη πεσει τροχος). Τοπος και χρονος θα γινουν γνωστα απο δω μεσα και.... προχωράμε δυνατα!!!

Kαι οχι μονο αυτο. Οταν ολοκληρωθει το τεστ και η συνεντευξη, το μεταφράζω, το κανω ενα φακελλο μαζι με καλες φωτο και το στελνω και σε Αγγλικα περιοδικα. Διαβαζω χρονια bike, performance bikes και τα ρεστα, πιστευω οτι αξιζει με χιλια να παρουσιαστει.

ΠΑΜΕ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα εδωσε τοσα λεφτα για να φτιαξει ενα hypermotard με κινητηρα kawasaki???

GeoKan είπε...

Το θυμάσαι το κογιότ πως του έπεφτε το σαγόνι στο πάτωμα;;; Αυτό ακριβώς έπαθα!!!
Δηλώνω ήδη ενδιαφέρον να το αναρτήσω στο blog μου μόλις γίνει φωτογράφιση. Τέτοιες δουλείες πρέπει να προβάλλονται οπωσδήποτε.
Χίλια μπράβο!!!

Athan Coutselini είπε...

Γεια σου Λάζαρε απο την μακρινή Νότιο Αφρική. Αν δεν κάνω λάθος είναι ο Τάσος απο Σητεία που το έχει φτιάξει. Αυτό είναι ένα απο τα αριστουργήματα του. Φοβερό μεράκι και τρομερή λεπτομέρεια πάντα. Φοβερή φαντασία και πάντα το αποτέλεσμα της όποιας δουλειάς κάνει είναι καταπληκτικό. Ευχαριστώ που τα μοιράζεσαι μαζί μας.

Motor Twohead είπε...

μπραβο! μπραβο! μπραβο! και στον ανθρωπο που εφτιαξε αυτο το αριστουργημα μα και σε σενα που εκμεταλλευομενος οτι επαφες εχεις φροντιζεις να το αναδειξεις, ενω θα μπορουσες καλλιστα να τ αφησεις να περασει! μπραβο!